Top akcie

Štatistiky

Reg. členovia : 116022
Počet článkov : 52
Odkazy na stránky : 6
Počet zobrazení : 91095


Designed by:

Vytlačiť

KOFAX, s.r.o. Košice

 

KOFAX, s.r.o. KOŠICE pôsobí na trhu v oblasti komplexných služieb týkajúcich sa kopírovacích strojov, počítačov a tlačiarní od roku 1992.


Jedná sa najmä o tieto služby:

 

- predaj tonerov - nového spotrebného materiálu pre kopírovacie stroje, tlačiarne a faxy

- renovácie náplní do tlačiarní a kopírovacích strojov

- servis a údržbu kopírovacích strojov a tlačiarní

- predaj kopírovacích strojov, počítačových zostáv, tlačiarní, multifunkčných zariadení, monitorov a PC komponentov, xerografického papiera,

- kopírovacie služby.

 

Servis tlačiarní a kopírovacích strojov

Naša spoločnosť poskytuje komplexný servis kopírovacích strojov, tlačiarní, multifunkčných zariadení a faxov. Tento servis je vykonávaný priamo u Vás na mieste, alebo v našom servisnom stredisku, podľa vzniknutej situácie a druhu závady. V prípade potreby tejto služby stačí nahlásiť poruchu telefonicky. V prípade nutnosti servisný technik obhliadne zariadenie, určí závadu a stanoví cenu opravy. Po Vašom súhlase bude oprava vykonaná.

 

Dodacie a záručné podmienky

Našou prioritou je rýchle doručenie tonerov.

Dodacia doba originálnych tonerových a atramentových náplní je 24 hodín. Tonerové kazety určené na renováciu sú vyskúšané a otestované na zariadeniach, ktoré sú k tomu určené. Podľa výsledku týchto testov sa daná kazeta zrenovuje a ak je to potrebné, tak dochádza k výmene optického válca. Dodacia doba renovovaných tonerov je do 48 hodín odo dňa objednania služby.

Ing. Viera S a f k o v á

Konateľka